hikkaduwadream.reismee.nl

Ja ja, daar zijn we weer!

We zijn weer op reis en dit keer in Indonesie!

Na een lange vliegreis via Kuala Lumpur zijn we vanochtend om 8.30 lokale tijd aangekomen in Medan, wat ligt op het eiland Sumatra.

In de ochtend zijn we de stad gaan verkennen met onze gids Andi. De temperatuur lag vanmorgen al rond de 30 graden dus dat was wel even wennen na al die kou in Nederland.
Medan is één van de grootste steden van Indonesie met zo'n 2,3 miljoen inwoners. Door alle grote en mooie gebouwen kregen we niet echt het idee dat we in Azie waren.

Samen met Andi hebben we in Medan een Moskee, het paleis van de Sultan en een Boeddhistische tempel bezocht. De rest van de dag hebben we het lekker rustig aan gedaan om een beetje teacclimatiseren.

's Avonds zijn we heerlijk uit eten geweest bij de Pizzahut! (daarvoor reis je dan helemaal af naar Indonesie...)

De komende 10 dagen zullen wij het eiland Sumatra rond gaan kachelen en verschillende plekken gaan bezoeken.

We houden jullie op de hoogte!

Veel liefs

Rijk en Mariecristien

Hoi luitjes

fijn dat jullie goed zijn aangekomen en al gelijk de eerste dag alweer het nodige bezocht .
Geniet ervan liefs van ons

Jeroen, Kees en Jans

Hallo Fatima en Achmed

Dat ziet er mooi uit. Geniet van het mooie weer en
veel plezier.

Groetjes van J,K,J.

Nieky

Fransien, ga je me nu al lekker jaloers maken met mooie verhalen, foto's en temperaturen haha! ;)

Maak er een mooie reis van samen en geniet van de zon en al het moois daar!!

Kus Nieky

Kirsten

Geniet ervan!

Liefs

Lianne

Ik ben benieuwd naar jullie verhalen!

Geniet van de vakantie!